Hakkımızda / Tarihçemiz

Öğrencilerin doğayla iç içe şehrin gürültüsünden uzak, mutlu ve sağlıklı büyüyebilmeleri için 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde hizmet vermeye başlayan Martı Koleji, anasınıfından itibaren çift dil sistemi ile İngilizce ve İtalyanca dillerini öğrencilere öğretmeyi hedeflemiştir.
  İlk açıldığı yılda tek binası olan Martı Koleji’nin hızla artan mevcut durumuna göre lise öğrencileri için ek bir binası daha inşa edilmiştir.

Türkiye'de ve İzmir'de ilk defa iki eşit ders saati sayısıyla yabancı dil eğitimi veren Martı Koleji; kurulduğu günden bu yana eğitim konseptlerinde pek çok yenilik ve dönüşümlerle, özgün ve özgürlükçü bir yaklaşımla öğrencilerini yetiştirmeyi hedeflemektedir.