MARTILAR YUVADAN UÇTU

26 Mayıs 2017 Cuma günü 8.ve 12.sınıf öğrencilerimizin Mezuniyet ve Kep Töreni velilerimizin de katılımıyla Martı Koleji'nde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programa geçildi.
 Martı Koleji Kurucusu Ali Taner İçyer yaptığı konuşmasında mezun olan öğrencilere yeni eğitim hayatlarında başarılar diledi. Programın devamında 8.sınıf öğrencilerimiz 7.sınıf öğrencilerimize, 12.sınıf öğrencilerimiz 11.sınıf öğrencilerimize bayrak ve okul flaması teslimi yaptılar. Okul dönem birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilerimize plaketleri verildi. Plaket töreni ardından okul birincileri mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktı.
 Kep Atma Töreninin ardından veli ve öğrencilerimiz kokteyl alanına geçtiler. Mezun olan öğrencilerimize yeni başlayacak olan lise ve üniversite hayatlarında başarılar diliyoruz.