ATAMIZI SEVGİ,SAYGI VE ŞÜKRANLA ANDIK

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79.yıl dönümü dolayısıyla Martı Koleji Konferans Salonunda bir program düzenlendi.
 Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Engin Seçer'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ve öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle devam etti.
 İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinden oluşan koro ile şarkılar söyleyen öğrencilerimiz sonrasında, Güzelbahçe İlçe Milli eğitim Müdürlüğü'nün 10 Kasım Atatürk Haftası sebebiyle düzenlemiş olduğu Şiir Yazma Yarışmasında 3.olan 3.sınıf  öğrencimiz Sudenaz Gezer'e  ödülünü İlkokul Müdür Yardımcısı Arzu Uğurlu'nun vermesinin ardından Atatürk'ü Anma Programı sona erdi.