Yönetim / Yöneticilerimiz / Ortaokul Müdür Yardımcısı

HASLET ERDEN

Düzce doğumlu olan Haslet ERDEN, 2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce Matematik Bölümü'nden mezun olmuştur. Ardından aynı üniversitenin Eğitim Bilimleri Fakültesi'nden Pedagojik Formasyonunu almıştır.

8 yılı aşkın profesyonel kariyerinde farklı kurumlarda Matematik Öğretmenliği yapmış olan Haslet Erden öğretmenlik kariyerine paralel koçluk eğitimi almıştır.

Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) onaylı "Temel Düzey Koçluk Eğitimi"ni Sola Unitas Academy'den alarak koçluk yapabilme yetkinliği kazanmıştır.

İyi seviyede İngilizce bilen Haslet Erden evli ve 1 çocuk annesidir.2016 yılında Martı Koleji’nde başladığı Matematik Öğretmenliği görevine,
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle Ortaokul Müdür Yardımcısı olarak devam edecektir.